Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: CSM Slatina, o nouă reușită
26.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 680

Nou-înființată în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina, echipa de fotbal a susținut, weekendul trecut, un nou joc de verificare înaintea meciurilor oficiale din Liga a V-a. Gruparea condusă de Iulian Mitrache a reușit să se impună cu scorul de 3 la 0 în fața formației care evoluează în Liga a IV-a, Oțelul Osica.


 Echipa de fotbal CSM Slatina a continuat seria meciurilor prin care se urmărește evaluare nivelului de pregătire a lotului slătinean. Astfel, sâmbătă pe stadionul sintetic „1 Mai” a avut loc o nouă confruntare, de această dată în compania formației Oțelul Osica. CSM Slatina reușește din nou să obțină victoria prin Florian Netejoară, Cosmin Turcin și Andrei Bîră. Antrenorul Iulian Mitrache s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor în cadrul acestei partide.
Chiar dacă vremea este nefavorabilă desfășurării antrenamentelor în condiții optime, conducerea lotului a găsit soluții, astfel încât, la ora meciurilor, fotbaliștii să fie în cea mai bună formă.
Echipa de fotbal CSM Slatina are programat un nou test de verificare, duminică, 4 martie, în compania formației Petrolul Potcoava. Dacă vremea nu va fi prielnică desfășurării partidei, jocul va fi reprogramat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE