Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BU-DO Karate, premiați de Primăria Slatina
17.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 549

2017 a fost pentru sportivii de la BU-DO Karate Slatina un an cu rezultate deosebite. Au participat la zeci de competiții de nivel național și internațional și au reușit de fiecare dată să urce pe podium. Pentru rezultatele obținute, Primăria Slatina îi va premia în cadrul Galei Campionilor, manifestare prilejuită cu ocazia împlinirii celor 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei.


Este antrenor de arte marțiale de aproape două decenii. Zeci de generații dornice să cunoască tainele acestui sport au trecut prin sala de sport unde își desfășoară activitatea. De-a lungul anilor a obținut rezultate de excepție. Vorbim despre sensei Romeo Costică, care și anul trecut a reușit să-și aducă clubul pe cele mai bune locuri.
Pentru performanța obținută, sportivii și antrenorul de la BU-DO Karate vor fi răsplătiți de Primăria Slatina, sâmbătă, în cadrul Galei Campionilor.
Munca și disciplina, pe lângă talent, sunt esențiale pentru obținerea unor rezultate foarte bune și în 2018.
Sportivii de la BU-DO Karate Slatina și-au reluat antrenamentele în vederea participării la competițiile care vor debuta în februarie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE