Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, al patrulea transfer al verii
07.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 70

Echipa de handbal feminin CSM Slatina continuă să se întărească în perspectiva sezonului care va începe peste numai două luni. Ionela Goran, una dintre cele mai experimentate jucătoare din primului eșalon valoric al handbalului feminin românesc, a semnat cu formația nou promovată.CSM Slatina se pregătește intens pentru meciurile din Liga Națională. Echipa a mai perfectat încă un transfer important, aducând în lotul slătinean o jucătoare care are o vastă experiență în Liga Națională. Este vorba despre sportiva Ionela Goran care

s-a despărțit de Măgura Cisnădie, echipă la care a evoluat doi ani și jumătate. Handbalista a semnat cu formația slătineană pe o perioadă de 1 an și va juca pe  postul de pivot. Ionela Goran este al patrulea transfer al verii realizat de CSM Slatina, după Alexandra Andrei, Sonia Seraficeanu, Daniela Vălean. Înțelegerea cuClara Vădineanu a căzut, întrucât sportiva a anunțat că este însărcinată, au confirmat oficialii echipei.

Debutul Ionelei Goran la Slatina va avea loc chiar împotriva echipei cu care a cucerit titlul de campioană în 2003, Rapid București, în prima etapă a sezonului competițional 2017-2018. Meciul nu va fi deloc ușor în fața echipei care are în palmares mai multe titluri naționale, precum câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Primul meci al slătinencelor va fi în deplasare.

Federația Română de Handbal a definitivat programul sezonului competițional 2017-2018 al primului eșalon valoric al handbalului feminin românesc.

Meciurile din Liga Națională disputate de echipa de handbal feminin CSM Slatina se vor desfășura în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, aflată acum în ample lucrări de renovare.

Programul echipei CSM Slatina în Liga Națională

Etapa I : Rapid București – CSM Slatina
Etapa II: CSM Slatina – Corona Brașov
Etapa III:  SCM Craiova – CSM Slatina
Etapa IV: CSM Slatina – CSM Bistrița
Etapa V:  HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Slatina
Etapa VI: HC Dunărea Brăila – CSM Slatina
Etapa VII: CSM Slatina – Universitatea Cluj
Etapa VIII: HC Zalău – CSM Slatina
Etapa IX: CSM Slatina – CSM București
Etapa X: CSU Danubius Galați – CSM Slatina
Etapa XI: CSM Slatina – CSM Unirea Slobozia
Etapa XII: CSM Roman – CSM Slatina
Etapa XIII: CSM Slatina – CS Măgura Cisnădie

Redactor: Simona Andrei

 
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE