Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor prima victorie din play-off
02.04.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 61

Divizionara secundă slătineană dă startul celei de-a doua părţi a campionatului. FC Olt Slatina întâlneşte în prima etapă din play-off gruparea situată pe locul patru al clasamentului, Unirea Tărlungeni. În sezonul regulat, alb-roşii au înregistrat cu braşovenii o înfrângere în deplasare şi un egal pe teren propriu.




 

FC Olt Slatina îşi continuă parcursul în ediţia de campionat 2014-2015. După ce a încheiat sezonul regulat pe locul trei al clasamentului, la opt lungimi distanţă de liderul ACS Poli Timişoara, trupa lui Oprescu îşi doreşte să obţină rezultate pozitive şi în play-off. Alb-roşii dau startul acestei părţi a campionatului în faţa propriilor suporteri, în compania grupării Unirea Tărlungeni. Meciul se anunţă unul intens disputat. Cele două echipe sunt despărţite în clasament de un punct.





Antrenorul Dan Oprescu s-a declarat încă o dată nemulţumit de sistemul play-off şi play-out, întrucât consideră acesta, pentru unele echipe dispare miza care a fost în prima parte a campionatului.





Partida dintre FC Olt Slatina şi Unirea Tărlungeni se va disputa sâmbătă, patru aprilie, la ora 11 pe stadionul 1 Mai din Slatina.

 

Redactor: Cristina Dimulescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE