Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Carantină pentru nevaccinați la întoarcerea în țară
07.12.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 206

Noi reguli de impunere a carantinei pentru persoanele care sosesc în România. Pentru cei care sunt nevaccinați, întoarcerea la familie va însemna o carantină de 10 zile dacă au un test PCR negativ sau 14 zile pentru cei care nu posedă un test. Excepție fac, bineînțeles, cei vaccinați sau trecuți prin boală. Pentru ei, trecerea graniței va fi liberă, fără impunerea măsurii de carantinare.


Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat o nouă hotărâre referitoare la condițiile de intrare în țară în perioada de sărbători. Pentru cei care sunt nevaccinați, carantina este inevitabilă, chiar dacă prezintă un test negativ.
Pentru cei care au trecut prin boală sau sunt vaccinați cu schema completă, măsura carantinei nu mai este valabilă. Practic, toți cei care au un certificat verde pot trece granița fără nicio restricție, indiferent de scenariul țării din care vin.
Toate aceste măsuri se aplică pentru persoanele care sosesc în România din țări europene. Pentru cei care vin în țară de pe alte continente și au un certificat verde este nevoie și de un test PCR negativ pentru a evita carantina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE