Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ITM Olt│Amenzi și sancțiuni de toamnă
06.12.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 795

Toamna s-a încheiat cu sancțiuni pentru unii patroni din județul Olt. Inspectorii de muncă au efectuat sute de controale pentru care s-au aplicat mai multe sancțiuni și amenzi. De asemenea, în cursul lunii noiembrie au fost înregistrate zeci de accidente de muncă.


 Domeniile de activitate precum construcțiile, comerțul, transportul de mărfuri și persoane sau agricultura au fost din nou în atenția ITM Olt. Controalele efectuate au scos la iveală sute de deficiențe, pentru care inspectorii de muncă au aplicat atât avertismente, cât și amenzi.
Potrivit reprezentanților ITM Olt, neregulile constatate au fost aceleași: neplata lunară a salariilor, neacordarea repaosului săptămânal sau neefectuarea controlului medical periodic.
Tot în luna noiembrie, inspectorii de muncă au înregistrat mai multe accidente de muncă. Din fericire, niciunul dintre ele nu s-a soldat cu decesul angajaților.
Inspectorii de muncă atrag atenția că vor continua controalele și în această lună, iar orice abatere de la normele în vigoare va fi aspru sancționată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE