Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cu cât și de ce s-a scumpit pâinea?
22.10.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 292

Pâinea, alimentul de bază al românilor, s-a scumpit. O resimt din plin și slătinenii care sunt nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar. Creșterea prețurilor la utilități, dar și scumpirea grâului sunt cauzele principale care au dus la această situație, spun patronii fabricilor de panificație.


 Avem un an agricol bun în ceea ce privește producția la grâu. Cu toate acestea, prețul unui kilogram a crescut semnificativ, față de cel oferit în plină campanie de treierat.
Administratorii fabricilor de pâine resimt primii scumpirea grâului. Ei spun că prețul făinii a crescut mult față de acum câteva luni.
Prețul actual al grâului, dar și creșterea facturilor la utilități influențează direct costul pâinii.
Iată ce spun slătinenii despre aceste scumpiri.
Chiar dacă s-a majorat și va mai crește prețul pâinii, oamenii spun că nu vor reduce cantitatea pe care obișnuiesc să o consume.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021