Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tichete sociale│Ultima zi de depunere a cererilor
21.10.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 201

Mâine este ultima zi de depunere a cererilor privind acordarea tichetelor sociale. Până în prezent, mii de slătineni au solicitat acest ajutor, pentru sărbătorile de iarnă. Beneficiarii vor primi câte 10 tichete, în valoare totală de 100 de lei, cu ajutorul cărora își pot cumpăra alimente, produse de curățenie, medicamente și haine.


 Slătinenii care nu au solicitat încă tichetele sociale pentru Paște mai au la dispoziție doar o săptămână să își depună documentele. Conducerea Direcției de Asistență Socială Slatina spune că regulile au rămas aceleași. Pentru pensionari, veniturile totale nu trebuie să depășească 1.200 de lei, iar pentru persoanele cu dizabilități, handicapul trebuie să fie grav sau accentuat.
Conducerea direcției atrage atenția cu privire la completarea cu sinceritate a informațiilor trecute în cerere. În cazul în care documentele depuse nu corespund cu realitatea financiară a solicitantului, cererea va fi respinsă.
Până în prezent, peste 4.000 de slătineni au solicitat aceste bonuri valorice.
Fiecare persoană care va solicita și care se va încadra în grupul țintă al Primăriei Slatina, va primi, ca în fiecare campanie, câte 10 tichete în valoare totală de 100 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021