Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
De Crăciun și Revelion, la munte
20.10.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 329

Mulți dintre olteni și-au stabilit deja vacanța de Crăciun și Revelion. Ei au ales să petreacă cele două sărbători la munte, acolo unde se pot bucura de zăpadă. Hotelurile de lux din stațiuni precum Poaiana Brașov și zona Sibiului au fost cele mai solicitate de către turiști, spun reprezentanții agențiilor de turism.


 Ne despart mai bine de două luni de marea sărbătoare a Crăciunului și de cumpăna dintre ani, așa că agențiile de turism vin cu oferte dintre cele mai diverse. Mulți dintre olteni și-au rezervat vacanțele optând pentru pachete turistice de la munte. Iată ce stațiuni sunt dorite de turiști pentru Anul Nou.
Rezervări au fost făcute și de Crăciun, spun reprezentanții agențiilor de turism. Cei care au și-au stabilit vacanța și doresc să petreacă sărbătorile la munte trebuie să știe că mai sunt locuri disponibile.
Prețuri mai accesibile pentru cele două mari sărbători sunt în stațiunile Călimănești, Căciulata sau Herculane. Aici sejurul costă aproximativ 1.300 de lei de persoană, fiind foarte multe locuri libere.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024