Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amendați pentru că nu colectează selectiv
21.10.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 201

Începând din acest an, toate UAT-urile sunt obligate să aibă contract cu o firmă de salubrizare. Astfel, în toate localitățile ar trebui să existe sisteme de colectare selectivă, însă multe dintre administrațiile locale din județ au omis acest aspect și au fost aspru sacționate de către comisarii Gărzii de Mediu Olt.


 Zeci de controale realizate de angajații de la Garda de Mediu Olt au scos la iveală mai multe neregului. Și aici ne referim la depozitarea gunoiului, atât în mediul rural, cât și în mediul urban. Potrivit unei noi directive, toate administrațiile publice sunt obligate să încheie contracte cu o firmă de salubrizare.
Peste 1 milion de lei este valoarea amenzilor care s-au aplicat UAT-urilor care au încălcat această lege.
Potrivit comisarului-șef Gheorghe Neacșa, comuna din Olt care are o colectare selectivă mai ridicată este Bobicești. Aici, gradul de selectare este de aproximativ 26%.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021