Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vacanțe mai scumpe la munte
19.10.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

Vacanța de iarnă va fi mai scumpă decât cele de până acum, în România. Din cauza majorării prețurilor la gaze și energie electrică, propietarii mai multor hoteluri și pensiuni de la munte au crescut tarifele cu până la 15%, spun reprezentanții agențiilor de turism.


 Foarte puțin timp ne mai desparte de iarnă și totodată de sărbători. Chiar dacă este pandemie, mulți dintre olteni își doresc să petreacă Crăciunul sau Revelionul la munte, acolo unde sunt si pârtii pentru a schia.
Prețul unui sejur la munte programat după Anul Nou este mai mare, iar asta din cauza majorării tarifelor la utilități și la produsele necesare pentru buna funcționare a activității turistice.
Atât operatorii de turism cât și cei care doresc să-și petreacă vacanța la munte speră ca situația epidemiologică să nu le dea planurile peste cap.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021