Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
DGASPC Olt│S-au imunizat anti-Covid
19.10.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 427

90% dintre beneficiarii și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt s-au vaccinat anti-Covid. Mai mult decât atât, aproape 250 de persoane au făcut deja booster-ul, urmând ca și ceilalți care doresc să se imunizeze cu a treia doză.


 Sute de angajați, dar și beneficiari din DGASPC Olt au ales să se imunizeze anti-Covid. Potrivit conducerii drecției, rata de vaccinare în instituție este cea mai mare din țară.
Imunizarea persoanelor din centre s-a realizat cu ajutorul personalului medical mobil.
În cadrul DGASPC Olt se mențin în continuare toate măsurile de protecție în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021