Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Transportul în comun, o variantă sigură
09.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 235

În contextul pandemiei de coronavirus, sănătatea călătorilor Loctrans este prioritară pentru conducerea societății de transport public în comun, mai ales că, de luni, elevii vor începe școala. Periodic, angajații dezinfectează toate mijloacele de transport și stațiile de autobuz, astfel încât copiii să meargă în siguranță la ore.


 Luni va începe școala pentru mii de elevi din Slatina, iar siguranța elevilor în această perioadă pandemică este prioritatea zero a Primăriei Slatina. Pentru a limita la maximum riscul răspândirii virusului Sars-Cov-2, reprezentanții companiei de transport public în comun au luat mai multe măsuri de protecție. Autobuzele sunt igienizate după fiecare cursă, iar în fiecare mașină există soluție dezinfectantă pentru mâini.
Toți elevii care frecventează cursurile unei unități de învățământ din Slatina vor beneficia și anul acesta școlar de abonamente gratuite.
Potrivit datelor oficiale, în Slatina, lunar, aproape 1.400 de elevi preferă să meargă la școală cu autobuzul.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021