Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oprirea mașinilor, interzisă în zona AJOFM
08.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2313

Poliția Locală Slatina acționează de câteva zile pe strada Crișan, în zona bazarului, pentru ca mașinile să nu mai oprească acolo. După ce stația de taxi a fost mutată, șoferii blochează banda 1, pentru a-și face cumpărăturile în zonă. Astfel, oamenii legii îi avertizează că oprirea este interzisă și îi fac atenți la noile indicatoare rutiere montate acolo.


Sunt schimbări în trafic pe strada Crișan, din municipiul Slatina. După ce traficul a fost deviat în urma lucrărilor de modernizare demarate pe strada Pitești, autoritățile au decis să mute stația de taxi din zona bazarului mare, pentru a lăsa banda liberă circulației. Numai că unii șoferi au început să oprească mașinile acolo pentru a-și face cumpărăturile în zonă, ignorând indicatoarele rutiere cu oprirea interzisă. Astfel, polițiștii locali sunt prezenți acolo zilnic, pentru a-i avertiza că oprirea este interzisă.
În zonă a fost amenajată și o parcare, dar stă mai mult goală, spun reprezentanții Poliției Locale Slatina. Șoferilor le este mai ușor să oprească pe stradă, pentru a-și rezolva diferite probleme.
În aceste zile, polițiștii locali vor fi prezenți în zonă, pentru a-i avertiza pe șoferi. Iar în perioada următoare vor trece la amenzi și la ridicarea mașinilor parcate acolo.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE