Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Clubul Rotary│"Ora guvernatorului" la Slatina
08.04.2021
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 184

Întâlnire plină de bucurie, aseară, între membrii Clubului Rotary Slatina și guvernatorul Districtului 2241. Revederea a fost una emoționantă, iar evenimentul a fost un bun prilej de a discuta despre noi proiecte de susținere a comunității, ce urmează a se desfășura sub deviza „A servi mai presus de sine”.


Rotarienii slătineni au avut parte de momente speciale alături de un prieten drag al clubului. Guvernatorul Rotary al Districtului 2241 a participat cu mult entuziasm la întâlnirea cu o parte din echipa selectului club din Slatina.
Guvernatorul i-a felicitat pe membrii Clubului Rotary pentru implicarea de care au dat dovadă încă de la începutul acestui an, în susținerea cadrelor medicale din Slatina, prin donații de viziere, măști și dispozitive medicale pentru monitorizarea pacientilor Covid.
La „Ora guvernatorului” au participat și inimoșii tineri din cluburile Interact și RotaKids Slatina, care și-au prezentat cu mândrie proiectele.
Pandemia de coronavirus nu va reuși să afecteze determinarea și entuziasmul membrilor Clubului Rotary Slatina de a realiza proiecte pentru semeni. Sunt pregătiți oricând să pună în practică noi campanii sub deviza „A servi mai presus de sine”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE