Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cer ajutor la „Telefonul de urgență”
08.04.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 95

De la începutul anului, zeci de olteni au sunat la Telefonul de urgență, serviciu pus la dispoziție de DGASPC Olt, pentru a raporta anumite probleme. Sunt însă și persoane care apelează acest număr, pentru a solicita informații care nu au nicio legătură cu acest compartiment.


 La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, în cadrul Serviciului de evaluare inițială funcționează Telefonul de urgență. Un număr de telefon pus la dispoziția persoanelor care doresc să sesizeze anumite situații urgente în care se află copiii sau bătrânii din Olt. Multe din apelurile primite sunt doar pentru a solicita informații despre alte servicii oferite de instituție.
Cazurile pot fi soluționate prin luarea unor măsuri de urgență, prin consiliere psihologică, juridică sau prin direcționarea familiilor către alte servicii specializate, din cadrul instituției.
Anul trecut, numărul apelurilor primite la acest telefon a fost mult mai mare, față de cel din 2019. În cele mai multe dintre cazurile semnalate, erau vizați copiii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE