Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mii de olteni în șomaj tehnic
07.04.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 84

Din cauza pandemiei de coronavirus, zeci de societăți oltene au pus lacătul pe ușă și au trimis angajații în șomaj tehnic. Doar în primele două luni ale acestui an, peste 600 de oameni au rămas fără loc de muncă.


 Restaurante, baruri, saloane de coafură sau hoteluri. Sunt doar câteva domenii de activitate care au avut de suferit din cauza restricțiilor impuse de autorități, în ultimul an, în contextul pandemiei de COVID-19. Reprezentanții acestor afaceri au fost nevoiți să închidă sau să suspende activitatea, iar angajații au intrat în șomaj tehnic. Un venit mic, dar sigur pentru această perioadă dificilă.
Pe parcursul anului trecut, aproximativ 35 de mii de olteni au beneficiat de șomaj tehnic. În primele trei luni ale anului 2021, sute de persoane au primit acest ajutor de la stat.
În continuare, angajatorii ale căror afaceri au fost afectate de pandemie, pot solicita acest ajutor financiar. Toate documentele necesare acordării șomajului tehnic se pot depune online la adresa olt@anofm.gov.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE