Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ITM Olt│Controlul și sancțiunea
06.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 204

Primăvara a început cu sancțiuni pentru unii patroni din județul Olt. Inspectorii de muncă au efectuat sute de controale pentru care s-au aplicat mai multe sancțiuni și amenzi. De asemenea, în cursul lunii martie au fost înregistrate zeci de accidente de muncă.


Domeniile de activitate precum construcțiile, comerțul, transportul de mărfuri și persoane sau agricultura au fost din nou în atenția ITM Olt. Controalele efectuate au scos la iveală sute de deficiențe, pentru care inspectorii de muncă au aplicat atât avertismente, cât și amenzi.
Obiceiul vechi al muncii „la negru” este, în continuare, fără leac pentru angajatori. Inspectorii din cadrul ITM Olt au descoperit, în luna martie, mai multe societăți care desfășurau muncă nedeclarată. Valoarea amenzilor aplicate ajunge la ordinul zecilor de mii.
Inspectorii de muncă atrag atenția că nerespectarea normelor în vigoare poate avea urmări tragice. Potrivit datelor oficiale, în cursul lunii trecute au fost înregistrate 12 accidente de muncă, unul dintre ele soldându-se cu decesul angajatului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE