Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Comuna Drăghiceni, în carantină
06.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 210

Localitatea Drăghiceni intră de mâine în carantină, după ce rata de infectare a ajuns la 12,69 cazuri la mia de locuitori. Măsura va fi luată pentru o perioadă de 14 zile. Asta înseamnă că forțele de ordine vor fi prezente la intrarea și ieșirea din comună. Cei care merg la serviciu vor trebui să prezinte declarația pe propria răspundere privind motivul deplasării lor.


Se închide comuna Drăghiceni din județul Olt. Începând de mâine, 7 aprilie, localitatea intră în carantină, ca urmare a ratei mari de infectare, transmit autoritățile. 12,69 a fost astăzi indicența cazurilor la mia de locuitori.
În această după-amiază, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt a solicitat Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă aprobarea pentru instituirea carantinei în această comună.
Odată cu carantinarea localităţii va fi strict interzisă intrarea și ieșirea prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile județene şi comunale. Echipajele MAI vor fi prezente la intrarea în localitate, pentru a nu fi încălcate restricțiile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE