Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Record de vitezomani în trafic
05.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2362

Au fost controale în week-end și în trafic. Echipajele Poliției Rutiere au acționat în stradă, timp de trei zile, pentru depistarea șoferilor care încalcă regulile de circulație. Aproape 200 de conducători auto au fost sancționați numai pentru depășirea vitezei legale.


 Controale în trafic, pentru depistarea vitezomanilor, a șoferilor care conduc băuți și a celor care încalcă și alte reguli de circulație. Echipajele Poliției Rutiere Olt au ieșit în stradă în număr mare, în week-end, pentru a-i vâna pe șoferii care nu respectă legea. Peste 400 de sancțiuni au aplicat polițiștii, dintre care jumătate numai pentru depășirea vitezei legale.
Alți 71 de conducători auto au primit amendă pentru că nu foloseau centura de siguranță, iar peste 80 au rămas fără permis.
„Polițiștii au reținut 87 de permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice. Dintre acestea, 14 au fost reținute pentru conducerea unui vehicul după consumul de băuturi alcoolice și 58 pentru depășirea vitezei legale pe un sector de drum cu mai mult de 50 km/ h“, apare în comunicatul IPJ Olt.

Polițiștii au constatat și 11 infracțiuni rutiere, dintre care 6 pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis auto și 4 pentru conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE