Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copacul, legătura cu românii de lângă noi
02.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 417

Proiectul internațional „Românii de lângă noi” prinde contur. Mai mulți elevi și profesori ai Colegiului Național „Ion Minulescu” au plantat în curtea interioară a liceului câte un pom, ca simbol al trăiniciei și ocrotirii românilor de pretutindeni.


 Proiectul internațional „Românii de lângă noi” a adunat peste 60 de școli și ONG-uri din țară, dar și din comunitățile românești din state precum Bulgaria, Serbia, Albania, Ungaria, Ucraina și Republica Moldova. Potrivit organizatorilor acestui proiect, pe parcursul a doi ani de zile, participanții vor desfășura o serie de activități civice și educative.
Joi a venit rândul Colegiului Național „Ion Minulescu”. Mai mulți elevi și profesori au plantat un nuc în curtea interioară a liceului, ca semn al legăturii dintre românii din țară și cei din afară.
Tinerii participanți au mărturisit faptul că activitatea este un simbol de prețuire și respect pentru țara în care s-au născut, au crescut și s-au dezvoltat.
Activitatea de plantare se va încheia în data de 9 aprilie. Până în acest moment, majoritatea școlilor partenere din țară, dar și din afară, au marcat acest eveniment.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE