Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„O primăvară frumoasă, fără pandemie“!
28.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 978

A fost un 1 Martie atipic, în toate școlile, din cauza pandemiei de coronavirus. Fără elevi cu brațe de flori și mărțișoare, ci doar cu urări de bine și zâmbete ascunse sub măști. Așa au sărbătorit, astăzi, de mărțișor, elevii și dascălii lor.


„O primăvară frumoasă, fără pandemie“! Este mesajul emoționant pe care elevii unei clase de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă“ din Slatina îl transmit, în cor, doamnei învățătoare.
Cei mici și-ar fi dorit să îi umple doamnei brațele cu flori și mărțișoare, dar restricțiile pentru prevenirea îmbolnăvirii de coronavirus nu le-au permis acest lucru.
Din bănci, copiii au transmis mesaje emoționante mamelor, dar și doamnelor învățătoare.
La clasa pregătitoare se lucrează intens. Copiii, alături de doamna învățătoare, pregătesc mărțișoare pentru mămici.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024