Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tichetele sociale, pe ultima sută de metri
23.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1600

Vineri este ultima zi de depunere a cererilor privind acordarea tichetelor sociale. Până în prezent, mii de slătineni au solicitat acest ajutor, pentru sărbătorile pascale. Beneficiarii vor primi câte 10 tichete, în valoare totală de 100 de lei, cu ajutorul cărora își pot cumpăra alimente, produse de curățenie, medicamente și haine.


 Slătinenii care nu au solicitat încă tichetele sociale pentru Paște mai au la dispoziție doar o săptămână să își depună documentele. Până în prezent, peste 3.000 de slătineni au solicitat aceste bonuri valorice.
Conducerea Direcției de Asistență Socială Slatina spune că regulile au rămas aceleași. Pentru pensionari, veniturile totale nu trebuie să depășească 1.200 de lei, iar pentru persoanele cu dizabilități, handicapul trebuie să fie grav sau accentuat.
Fiecare persoană care va solicita și care se va încadra în grupul țintă al Primăriei Slatina, va primi, ca în fiecare campanie, câte 10 tichete în valoare totală de 100 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021