Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber
23.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1958

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.


 Așa arată acum casa Florinei Mușuroi, o femeie 51 de ani, din satul Buicești al comunei Priseaca. Întreg imobilul a ars scrum în noaptea de 13 spre 14 februarie, după ce fiul cel mic, într-o criză de nervi, i-a dat foc.
Era o casă bătrânească, pe care a cumpărat-o în urmă cu șase ani și a amenajat-o pentru cei doi băieți ai săi. Acum nu mai are nimic, nici măcar acte, ci doar hainele de pe ea.
Primarul comunei Priseaca nu a rămas indiferent la drama acestei familii. Vrea să aloce o sumă de bani în consiliul local, pentru ca femeia să își refacă măcar o parte din casa pierdută în incendiul devastator.
Florina Mușuroi are o poveste de viață impresionantă. Este o femeie simplă, muncitoare, care mereu a avut două joburi, pentru a-și putea crește singură cei doi copii, după ce soțul i-a părăsit la vârste foarte mici.
Și a reușit să îi educe frumos. Băiatul cel mare este polițist, iar cel mic, foarte deștept și el, intrase la facultate, până când a început să consume etnobotanice și, de atunci, s-a declanșat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE