Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor dărui iubire și mărțișoare
22.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 233

Dragobetele și 1 Martie sunt două zile speciale pentru copiii aflați în grija statului. Și anul acesta ei vor marca cele două momente așa cum obișnuiesc de fiecare dată. Vor dărui iubire și mărțișoare confecționate chiar de ei, persoanelor apropiate, dar și bunicilor din căminele de bătrâni din Olt.


 Este forfotă mare în căsuțele de tip familial din tot județul. Cu mic, cu mare, copiii cu măsură de protecție se pregătesc pentru două zile speciale: Dragobetele și 1 Martie.
Mărțișoare și felicitări făcute cu multă iubire și pasiune. Cu toate vor fi dăruite de copii persoanelor dragi, chiar în prima zi de primăvară.
Zâmbete, flori și mărțișoare vor oferi și bunicilor care își duc traiul în căminele de bătrâni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021