Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor dărui iubire și mărțișoare
22.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 298

Dragobetele și 1 Martie sunt două zile speciale pentru copiii aflați în grija statului. Și anul acesta ei vor marca cele două momente așa cum obișnuiesc de fiecare dată. Vor dărui iubire și mărțișoare confecționate chiar de ei, persoanelor apropiate, dar și bunicilor din căminele de bătrâni din Olt.


 Este forfotă mare în căsuțele de tip familial din tot județul. Cu mic, cu mare, copiii cu măsură de protecție se pregătesc pentru două zile speciale: Dragobetele și 1 Martie.
Mărțișoare și felicitări făcute cu multă iubire și pasiune. Cu toate vor fi dăruite de copii persoanelor dragi, chiar în prima zi de primăvară.
Zâmbete, flori și mărțișoare vor oferi și bunicilor care își duc traiul în căminele de bătrâni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021