Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii, vuvuzele și huiduieli la Prefectură
22.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1401

Noi proteste la Prefectura Olt. 100 de polițiști au ieșit, astăzi, în stradă, nemulțumiți de decizia Guvernului de înghețare a creșterilor salariale. Polițiștilor olteni li s-au alăturat și colegi din Mehedinți și Timiș, dar și Sindicatul Cartel Afla. Oamenii legii au protestat cu huiduieli, tobe și vuvuzele, până când prefectul județului a coborât să stea de vorbă cu ei.


 Polițiștii membri ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual au pichetat din nou Prefectura Olt. Lor li s-au alăturat și colegi de la IPJ Timiș și Poliția de Frontieră Mehedinți, dar și reprezentanți ai Sindicatului Cartel Alfa. Cu vuvuzele, pancarte, tobe și huiduieli, oamenii legii au cerut să le fie acordate drepturile salariale restante încă din 2009.
Prefectul i-a asigurat pe polițiști că va transmite mai departe revendicările lor.
100 de persoane au participat la protestul de astăzi. Polițiștii spun că vor continua pichetările și în perioada următoare, în toată țara.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021