Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt| Forțele de ordine, în stradă
19.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 7597

Acțiuni de amploare ale forțelor de ordine în week-end, în județul Olt. Oamenii legii desfășoară controale pe toate liniile pentru prevenirea furturilor, a încălcării măsurilor de protecție individuală și a accidentelor de circulație. Peste 500 de forțe de ordine vor fi în stradă, în următoarele zile.


 Radare și echipaje mixte în Olt, în zona barurilor, a societăților comerciale și a târgurilor. De astăzi au început controale în tot județul pentru prevenirea infracțiunilor și a accidentelor de circulație.
Peste 500 de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și polițiști locali vor acționa în week-end pentru menținerea ordinii și liniștii publice. Primii vizați sunt cei care nu poartă masca de protecție, ori nu respectă distanțarea, conform măsurilor pentru prevenirea îmbolnăvirii de coronavirus. Dar nici șoferii și hoții nu vor scăpa de vigilența oamenilor legii.
În acțiuni sunt angrenate și forțe de ordine din județele limitrofe, spun reprezentanții Poliției Olt. Autoritățile spun că scopul acestor acțiuni este acela de a preveni furturile din mașini, scandalurile, accidentele de circulație, dar și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau a drogurilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021