Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt| Forțele de ordine, în stradă
19.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 7706

Acțiuni de amploare ale forțelor de ordine în week-end, în județul Olt. Oamenii legii desfășoară controale pe toate liniile pentru prevenirea furturilor, a încălcării măsurilor de protecție individuală și a accidentelor de circulație. Peste 500 de forțe de ordine vor fi în stradă, în următoarele zile.


 Radare și echipaje mixte în Olt, în zona barurilor, a societăților comerciale și a târgurilor. De astăzi au început controale în tot județul pentru prevenirea infracțiunilor și a accidentelor de circulație.
Peste 500 de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și polițiști locali vor acționa în week-end pentru menținerea ordinii și liniștii publice. Primii vizați sunt cei care nu poartă masca de protecție, ori nu respectă distanțarea, conform măsurilor pentru prevenirea îmbolnăvirii de coronavirus. Dar nici șoferii și hoții nu vor scăpa de vigilența oamenilor legii.
În acțiuni sunt angrenate și forțe de ordine din județele limitrofe, spun reprezentanții Poliției Olt. Autoritățile spun că scopul acestor acțiuni este acela de a preveni furturile din mașini, scandalurile, accidentele de circulație, dar și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau a drogurilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021