Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcări interzise, mașini ridicate
18.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1484

Continuă ridicarea mașinilor parcate ilegal la Slatina. Aproape zilnic, La Poliția Locală sunt sesizări venite de la pietoni sau conducătorii auto, care se plâng că nu au pe unde să circule, ori nu au vizibilitate, din cauza mașinilor lăsate pe trecere, trotuar sau chiar în intersecție. De la începutul anului și până astăzi, peste 70 de mașini au fost ridicate numai de polițiștii locali.


 La Slatina, polițiștii continuă lupta cu șoferii care își parchează mașinile ilegal. Iar asta nu înseamnă că ignoră doar indicatoarele rutiere, dar încalcă legea și mai grav. Unii parchează pe tot trotuarul, în intersecție și chiar pe trecerea de pietoni. Cu toții vor mai aproape de locuință sau de locul în care au ceva de rezolvat.
Polițiștii, atât cei de la Poliția Locală –Serviciul Rutier, dar și cei de la Biroul Rutier Slatina, desfășoară mereu acțiuni de control în trafic pe această temă, dar sunt și sesizări de la participanții la trafic.
Pe strada Mânăstirii, un autoturism a fost ridicat de pe trotuar. Șoferul a venit la echipajul de poliție și a încercat să îi înduplece pe oamenii legii.
Polițiștii l-au iertat cu un avertisment, dar șoferul va trebui să plătească taxa de 150 de lei, pentru transportul și depozitarea mașinii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021