Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
2 ani și 6 luni la pușcărie pentru alcool la volan
14.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 20697

Consumul de alcool la volan se plătește scump. Un bărbat de 53 de ani, din comuna Studina, a fost ridicat ieri de poliție, după ce instanța a emis pe numele lui mandat de arestare pentru o perioadă de 2 ani și 6 luni, pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului. Omul a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.


Iar în timp ce unii șoferi ajung la închisoare din cauza alcoolului, alții continuă să bea și să urce la volan. Este și cazul unui tânăr de 34 de ani, din Slatina, care a fost prins băut, seara trecută, acesta având o alcoolemie de 0,46 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021