Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultima strigare pentru tichetele sociale
12.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 378

Beneficiarii tichetelor sociale oferite de Crăciun de autoritățile locale mai au la dispoziție câteva zile pentru a intra în posesia lor. Astfel, cei care nu au fost găsiți acasă în perioada sărbătorilor și nu au mers nici la Poștă să ridice bonurile valorice, se pot prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială din Slatina pentru a le primi. Atenție, însă! Acest lucru mai este posibil doar până la finalul acestei săptămâni.


Campania privind acordarea tichetelor sociale de Crăciun este pe final. Au mai rămas nedistribuite aproape 60 de bonuri valorice, iar beneficiarii încă mai pot intra în posesia lor, anunță reprezentanții Direcției de Asistență Socială Slatina.
Cei care, fie nu au fost găsiți acasă de factorul poștal, fie nu au mers nici la poștă să ridice tichetele, sunt așteptați la sediul Direcției de Asistență Socială din Slatina, pentru a intra în posesia bonurilor valorice.
Beneficiarii acestei inițiative a Primăriei municipiului Slatina primesc câte 10 tichete în valoare totală de 100 de lei, pe care le pot folosi pentru a-și lua alimente, produse de curățenie, de igienă și chiar medicamente. În plicul cu bonurile se află și lista magazinelor de unde pot fi făcute cumpărăturile.
Aceasta a fost cea de-a noua campanie de distribuire a tichetelor sociale de sărbători, pentru care au fost înregistrate peste 4.400 de solicitări.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE