Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina | Angajații din sănătate, protest la Prefectură
12.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 865

Angajații din Sănătate au pichetat, astăzi, Prefectura Olt. 100 de membri ai Sindicatului SANITAS au ieșit în stradă, nemulțumiți de Ordonanța de Guvern care prevede înghețarea salariilor în acest an. Cadrele medicale au spus că se simt umilite și își cer drepturile, mai ales în această perioadă de pandemie, când munca lor este vitală.


Federaţia Sanitas a început, astăzi, o serie de acţiuni pentru susţinerea salariaţilor din sănătate şi asistenţă socială, principala nemulțumire fiind legată de ordonanţa de Guvern adoptată la sfârşitul anului trecut, care prevede îngheţarea salariilor şi a pensiilor în acest an. Aproape 100 de asistenți, infirmieri și brancardieri din Olt au pichetat Prefectura.
Aflați în prima linie în lupta cu COVID-19, angajații din sănătate spun că se simt umiliți, mai ales că în această perioadă de pandemie munca lor este poate mai importantă ca oricând.
Prin blocarea creșterilor salariale, anagajații din sănătate vor pierde lunar sume importante de bani.
Prefectul de Olt, Florin Homorean, a ieșit să le asculte doleanțele angajaților din sănătate. Le-a promis că revendicările lor vor ajunge pe masa Guvernului.
Acțiunile de protest vor continua și în perioada următoare. Începând de săptămâna viitoare, liderii Sanitas din toată țara vor picheta ministerele la București.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE