Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Petarde și artificii confiscate
12.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 143

Două luni de controale cu dosare penale și aproape o tonă de materiale pirotehnice confiscate de polițiștii olteni, în cadrul Acțiunii „Foc de Artificii“. Campania de verificări demarată la nivel național s-a încheiat imediat după sărbători, fiind înregistrate și incidente. Doi copii au fost răniți în timp ce s-au jucat cu petarde.


Încă de la finalul lunii noiembrie 2020, polițiștii olteni au demarat controale în cadrul Acțiunii „Foc de Artificii“. Zilnic, aceștia au mers în piețe, supermarketuri, târguri, dar și în zonele frecventate de vânzătorii ambulanți care comercializează astfel de obiecte. Mai multe persoane au fost prinse în flagrant, fiind întocmite 11 dosare penale.
De sărbători, jucăriile explozive au făcut noi victime. Doi copii au fost răniți, după ce petardele le-au explodat în mână. Cea mai mare cantitate de obiecte pirotehnice ridicată de polițiști a fost găsită la Slatina.
Infracțiunile cu materiale pirotehnice se pedepsesc cu închisoarea de la 3 luni la 1 an. Anul trecut, oamenii legii au întocmit aproape 30 de dosare penale și au ridicat peste 13 tone de petarde, artificii, pocnitori și astfel de obiecte periculoase.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE