Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Drumarii, în alertă pentru deszăpezire
11.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 188

Drumarii din Olt sunt în alertă, după Codul galben de ninsori emis pentru noaptea trecută. Zeci de utilaje cu material antiderapant au acționat, atât pe drumurile naționale, cât și pe cele județene. În această dimineață, circulația s-a desfășurat în condiții normale pe toate drumurile din județ și nu au fost înregistrate probleme.


Încă de azi-noapte, utilajele de la deszăpezire au început să acționeze pe drumurile naționale și județene din Olt, pentru a curăța carosabilul. Secția de Drumuri Naționale Slatina a intervenit cu aproape 40 de utilaje cu nisip și sare. Astfel, că în această dimineață circulația s-a desfășurat în bune condiții.
În zonele predispuse la înzăpezire, cum sunt Caracal, Corabia și Pădurea Sarului, s-a intervenit continuu pentru curățarea drumurilor de ninsoarea viscolită.
Și pe drumurile județene se circulă în siguranță. Reprezentanții Consiliului Județean Olt spun că utilajele au lucrat toată noaptea, drumarii intervenind încă de aseară.
Consiliul Județean Olt are pregătite pentru deszăpezirea din această iarnă peste 60 de utilaje.
Drumarii vor continua să acționeze și în această noapte, întrucât, din cauza înghețului, carosabilul va deveni alunecos și crește riscul de accidente.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE