Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scandal și protest în fața Spitalului Slatina
07.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 12278

Acuzații grave la adresa Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără reclamă faptul că prietenul ei este tratat în condiții inumane de către cadrele medicale. Potrivit reprezentanților spitalului, pacientul a fost tratat corespunzător, iar starea lui de sănătate este stabilă.


O tânără din municipiul Slatina este revoltată de faptul că prietenul acesteia este tratat necorespunzător de către medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență. Femeia reclamă că nu s-au făcut toate investigațiile necesare pentru a depista dacă pacientul are sau nu cancer. Însoțită de mai mulți prieteni, femeia a organizat și un mic protest în fața spitalului.
Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina spun că tânărul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe cu o suspiciune de apendicită, care s-a și confirmat. Acesta a fost operat de urgență, iar acum, starea sa este una favorabilă.
Potrivit documentelor medicale ale pacientului, acesta a mai fost internat și la unitățile spitalicești din Craiova, București și chiar din Marea Britanie, singura afecțiune depistată și pentru care s-a prescris tratament fiind spondilita anchilozantă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE