Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără mască, dar cu motive…
19.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 876

Au continuat acțiunile anti-COVID, la Slatina, și seara trecută. Echipajele de intervenție au mers din nou în toate zonele aglomerate și au verificat dacă sunt respectate măsurile de protecție individuală. Dacă majoritatea oamenilor s-au conformat și respectă măsurile sanitare, sunt și persoane fără mască sau care nu o poartă corespunzător. Polițiștii au dat avertismente, dar și amenzi celor care au încălcat regulile impuse de autorități.


O nouă acțiune anti-COVID seara trecută, la Slatina. Forțele de ordine au ieșit din nou pe străzi și au verificat dacă oamenii poartă mască de protecție și respectă distanțarea, pentru a limita extinderea îmbolnăvirii de COVID-19. Echipajele au fost prezente în parcările supermarketurilor, în zona centrelor comerciale, în locuri aglomerate, dar și în trafic. În doar două ore de acțiune au fost aplicate zeci de sancțiuni. Cei prinși că nu aveau mască de protecție, ori nu o purtau corespunzător, au găsit diferite motive în fața polițiștilor.
Polițiștii au verificat dacă sunt respectate măsurile de protecție și în trafic, mai ales în rândul celor care transportă persoane.
Controalele anti-COVID vor continua zilnic în județul Olt. Oamenii legii le transmit tuturor să respecte măsurile de protecție individuală. Cei care nu o vor face riscă sancțiuni cuprinse între 500 și 2.500 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE