Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oferte puține de job-uri în străinătate
19.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 120

Din cauza pandemiei de coronavirus, oferta de joburi din străinătate prin EURES este extrem de săracă. Doar 47 de locuri sunt disponibile în această perioadă. Oltenii care sunt în căutarea unui loc de muncă în afara granițelor pot contacta consilierii EURES atât prin e-mail, cât și telefonic.


Economiile statelor europene încearcă o revenire la normalitate, însă piața externă a forței de muncă nu mai este atât de ofertantă. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul job-urilor din străinătate este mult mai mic. Serviciul Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt pune la dispoziție doar 47 de locuri de muncă.

Cele mai multe job-uri sunt alocate operatorilor de mașini, pentru departamentele de producție și ambalare. Sunt căutate, de asemenea, meseriile de vopsitori, sudori, lăcătuși, strungari sau zidari.
Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă în țările Uniunile Europene pot accesa pagina de internet a instituției, www.anofm.ro/eures sau pot apela la numărul de telefon 0249.411.002.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE