Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oferte puține de job-uri în străinătate
18.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 216

Din cauza pandemiei de coronavirus, oferta de joburi din străinătate prin EURES este extrem de săracă. Doar 47 de locuri sunt disponibile în această perioadă. Oltenii care sunt în căutarea unui loc de muncă în afara granițelor pot contacta consilierii EURES atât prin e-mail, cât și telefonic.


Economiile statelor europene încearcă o revenire la normalitate, însă piața externă a forței de muncă nu mai este atât de ofertantă. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul job-urilor din străinătate este mult mai mic. Serviciul Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt pune la dispoziție doar 47 de locuri de muncă.

Cele mai multe job-uri sunt alocate operatorilor de mașini, pentru departamentele de producție și ambalare. Sunt căutate, de asemenea, meseriile de vopsitori, sudori, lăcătuși, strungari sau zidari.
Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă în țările Uniunile Europene pot accesa pagina de internet a instituției, www.anofm.ro/eures sau pot apela la numărul de telefon 0249.411.002.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024