Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Revelion 2020│ Fără petreceri și vacanțe
18.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 473

Revelionul 2020 va fi cu totul diferit față de ceilalți ani. Hotelurile din țară încearcă să îi atragă pe turiști cu oferte pentru această perioadă, însă oamenii nu mai sunt atât de receptivi. Pandemia de coronavirus va aduce un sfârșit de an trist, fără obișnuitele petreceri de sezon. De altfel, și manifestările, concertele și focurile de artificii organizate de administrațiile locale au fost anulate.


Revelionul nu va mai fi sărbătorit cu fast în acest an. Pandemia de coronavirus a adus foarte multe restricții, fapt pentru care turismul este pus la pământ. Hotelurile încearcă, totuși, să vină cu oferte pentru trecerea dintre ani, însă cererea nu mai este la fel de mare.
Creșterea numărului de cazuri de COVID-19 a anulat toate evenimentele publice din această perioadă. La Slatina nu se va mai organiza în acest an Târgul de Crăciun, nu vom mai avea concerte în aer liber, iar focul de artificii nu va mai lumina cerul orașului la miezul nopții.
Slatina nu este singurul municipiu care ia aceste măsuri. Din cauza pandemiei de coronavirus, toate orașele din țară și-au anulat manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE