Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii din Slatina, gest nobil pentru semeni
18.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 487

Au donat sânge ca să salveze vieți. Pe de-o parte, pentru bolnavii internați în spitale și care au nevoie de transfuzii, iar pe de altă parte, pentru pacienții în stare gravă din cauza COVID-19. Vorbim despre polițiștii olteni care, periodic organizează acțiuni umanitare pentru a veni în sprjinul celor aflați în suferință.


Oamenii legii și ai faptelor bune. Sunt polițiștii olteni care periodic organizează acțiuni de donare de sânge pentru cei cu probleme grave de sănătate. Astăzi, ei s-au mobilizat pentru două cauze: au donat sânge pentru un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina care are nevoie de transfuzii, dar au donat și plasmă pentru pacienții în stare gravă din cauza COVID-19.
Printre cei care au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine din Slatina s-a aflat și adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, comisarul șef Cristian Rădoi. Nu este la prima donare și spune că nu va fi nici ultima.
În plină pandemie de coronavirus, când este criză de sânge la nivel național, polițiștii olteni fac apel și la alți colegi ai lor: să le urmeze exemplul! O simplă donare salvează mai multe vieți!
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE