Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fermierii olteni, protest în fața Guvernului
18.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 174

Mai mulți fermieri din țară, printre care și din județul Olt, au organizat un protest în fața Guvernului cu privire la situația critică a țăranului român de astăzi. Delegația olteană a ajuns la masa dezbaterilor, atât cu primul-ministru al României, cât și cu ministrul agriculturii. În urma discuțiilor, fermierii au reușit să smulgă mai multe promisiuni de sprijin din partea guvernanților.


Deciziile de restricție pentru combaterea și prevenirea pandemiei de COVID-19 i-au lovit puternic pe producătorii agricoli din județ. Astăzi, mai mulți fermieri din țară au organizat un protest în fața Guvernului pentru a trage un semnal de alarmă. La discuția pe care delegația olteană a purtat-o cu prim-ministrul României și cu ministrul agriculturii, fermierii au reușit să smulgă mai multe promisiuni și soluții de remediere a situației.
Săptămâna viitoare, fermierii olteni se vor întâlni din nou cu reprezentanții Guvernului pentru a stabili o serie de măsuri de sprijin financiar compensatoriu, pentru marfa perisabilă pe care producătorii au fost obligați să o arunce.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE