Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Marți 13, zi cu ghinion?
12.10.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 295

Marți, 13. O zi obișnuită, spun slătinenii de toate vârstele. Oamenii cred că cel mai mult contează dacă suntem optimiști sau pesimiști. Cei care sunt superstițioși și cred cu tărie că o zi de 13 le va purta ghinion, pot să-și influențeze destinul acestei zile, spre unul mai puțin norocos.


Se spune că numărul 13 aduce ghinion pentru superstițioși și, dacă mai pui și ziua de marți cu cele trei ceasuri rele, atunci neplăcerile pot fi și mai mari. Se mai zice ca numărul 13 este considerat aducător de nenorociri și pentru că, la Cina cea de Taină, au stat la masă 13 persoane - cei 12 apostoli și Iisus, înainte ca Mântuitorul sa fie crucificat. Pentru slătineni însă, această zi este una obișnuită.
Marți 13 este și pentru tinerii slătineni o zi ca oricare alta, dar mulți dintre ei spun că țin cont de anumite superstiții.
La sfârșitul acestei luni, pe 31 octombrie se sărbătorește Halloween, o altă zi plină de simboluri. În această zi, tradiția spune că spiritele, atât cele rele, cât și cele bune, traversează granița dintre lumea noastră și cea de dincolo. Cu toate acestea, sărbătoarea nu are deloc o semnificație satanică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE