Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii, în trafic pentru mai multă siguranță
18.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 136

Poliția a început un nou proiect pentru o mai mare siguranță în traficul rutier. De data aceasta, activitatea se desfășoară la nivel european și care ca obiectiv responsabilizarea tuturor participanților la trafic, fie că vorbim despre pietoni, șoferi, bicicliști sau căruțași.


În perioada 16- 22 septembrie 2020, la nivel european, se derulează Săptămâna Europeană a Mobilității. Astfel, rețeaua Europeană a Polițiilor Rutiere – ROADPOL va realiza Proiectul ROADPOL Safety Days. Acesta este destinat conștientizării de către toți participanții la traficul rutier a riscurilor la care se expun dacă nu respectă normele rutiere, atunci când se deplasează pe drumurile publice.
În această perioadă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt desfășoară activități informativ – preventive în trafic, pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere a conducătorilor auto și a celorlalți participanți. În cadrul acestei campanii, polițiștii vor purta discuții cu participanții la trafic pentru conștientizarea importanței respectării normelor rutiere, în special cele cu privire la adaptarea vitezei la condițiile de drum, păstrarea distanței între vehicule, conducerea sub influența alcoolului, oboseala la volan, utilizarea telefonului mobil, precum şi portul centurii de siguranță.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE