Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prima zi de școală, daună totală pentru florari
15.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1760

După prima zi de școală în care sperau să-și rotunjească veniturile, vânzătorii de flori spun că au rămas cu marfa aproape întreagă. Anul acesta, dascălii au anunțat că buchetele de flori sunt interzise, iar copiii s-au conformat.


A început un nou an școlar, cu totul diferit față de ceilalți ani. Cu măști, distanțare, mers la școală după un nou program și cât mai puțină socializare. Prima zi de școală a fost altfel și pentru florari. Din cauza pandemiei de coronavirus, cu doar o zi înainte de începerea școlii, dascălii au anunțat că buchetele de flori și micile atenții sunt interzise. A fost o lovitură dură pentru vânzătorii care se aprovizionaseră cu multă marfă. După prima zi de școală, ei se plâng că le-au scăzut încasările cu până la 90 % față de ceilalți ani.
Dacă în alți ani, alegerea buchetului sau aranjamentului floral era o misiune dificilă pentru părinți, ieri, majoritatea elevilor au venit la școală doar cu ghiozdanul.
Nu toți părinții au ținut cont de recomandările Ministerului Educației și au cumpărat tradiționalul buchet de flori pentru doamnele profesoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE