Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lecție de stil, în prima zi de școală
15.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3381

În prima zi de școală, elevii slătineni și-au etalat noua colecție de haine, alese special pentru deschiderea de an. Copiii s-au pregătit din timp pentru acest eveniment și și-au creat ținutele cu mare atenție, ca să fie în trend.


A fost o adevărată paradă a modei în prima zi de școală, în rândul elevilor de gimnaziu și liceu, la toate școlile din Slatina. Au reușit să facă senzație cu ținutele lor vestimentare.
Au fost și elevi de gimnaziu care au ales să vină îmbrăcați în uniformă.
Convins că freza este unul din elementele care atrag priviri admirative, acest puști și-a impresionat colegele cu noul look.
Anul acesta, din ținuta elevilor nu va lipsi masca de protecție, fiind obligatorie pe tot parcursul orelor de curs.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020