Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Selfie-ul pe tren ia vieți“!
15.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 267

Poliția Română a demarat campania „Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieţi”“. Este o acțiune amplă prin care, oamenii legii vor să îi facă pe tineri să înțeleagă cât de periculoase sunt aceste fotografii, care i-ar putea costa viața. Astfel, polițiștii olteni sunt prezenți în zona gărilor, pentru a preveni astfel de tragedii.


Poliția a început o nouă campanie pentru prevenirea tentațiilor periculoase, în rândul tinerilor. Astfel, la nivel național, se desfășoară o acțiune prin care, oamenii legii vor să îi facă pe tineri să nu își mai pună în pericol viața, pentru un selfie.
La Slatina, încă de ieri, polițiștii au fost prezenți în zona gărilor și au stat de vorbă cu tinerii.
În ultimii ani, au avut loc mai multe tragedii din cauza unor fotografii pe care diferite persoane au dorit să le facă, fără să conștientizeze pericolul la care se expun.
Polițiștii speră ca prin acțiunea organizată să îi facă pe elevi și tineri mai responsabili pentru viața lor.
Campania se desfășoară până anul viitor. Pentru ca mesajul să ajungă mai ușor la public, un vagon de călători personalizat cu însemnele campaniei, a fost atașat trenurilor care circulă în țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021