Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început goana după rechizite
11.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 178

Începe un nou an școlar, iar elevii și părinții au luat cu asalt magazinele de specialitate. Sunt în căutarea ghiozdanului și rechizitelor perfecte, iar când vine vorba de școală, nu mai țin cont de bani.


De luni, va suna din nou clopoțelul. Doar pentru o parte dintre preșcolarii și școlarii din Olt, și asta din cauza măsurilor de protecție împotriva coronavirusului, impuse de Guvern. Chiar și așa, pentru a se asigura că elevii vor avea tot necesarul de rechizite, părinții au plecat la cumpărături. Prețurile variază în funcție de calitate, de producător și de preferințe. Cele mai scumpe sunt ghiozdanele care pot ajunge la câteva sute de lei lei.
Magazinele de specialitate și-au aprovizionat rafturile cu produse pentru toate buzunarele. Chiar dacă pandemia de coronavirus a afectat financiar multe activități, aici, vânzările înregistrate sunt la fel ca și în ceilalți ani.
La Slatina, părinții elevilor de clasă pregătitoare sunt scutiți de aceste cheltuieli. Micuții vor primi din partea municipalității un ghiozdan complet echipat cu un set de rechizite.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE