Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Program non-stop la farmacii
18.08.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5972

S-a rezolvat problema lipsei unei farmacii cu program non-stop la Slatina. Începând de luna aceasta, câte o farmacie, prin rotație, va fi deschisă pe timp de noapte. Cei care au nevoie urgentă de medicamente, după ora 23, pot găsi programul celei funcționale, afișat pe geamul oricărei farmacii din oraș.


Începând de la 1 iulie, Slatina a rămas fără farmacii cu program non-stop, după ce a fost închisă singura farmacie din oraș care funcționa și pe timp de noapte. Imediat după această situație, reprezentanții Colegiului Farmaciştilor Olt au încercat să remedieze problema, însă lanţurile mari de farmacii au spus că se confruntă cu lipsă de farmaciști, iar toate cheltuielile legate de asigurarea permanenţei sunt mult prea mari. În cele din urmă s-a găsit soluția: farmaciile, vor asigura prin rotație, permanența și după ora 23, chiar de luna aceasta.
Astfel, slătinenii care au nevoie urgentă de medicamente pe timp de noapte, pot merge la orice farmacie din oraș și vor găsi afișată pe geam lista cu cea care este deschisă în noaptea respectivă.
Până acum, a fost stabilit programul farmaciilor care vor asigura permanența pentru lunile august și septembrie, urmând să fie afișat și cel pentru lunile următoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE