Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Masca de protecție, obligatorie
05.08.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6601

Masca de protecţie devine obligatorie în aer liber şi în judeţul Olt. Astfel, de mâine, 6 august, trebuie purtată în toate zonele aglomerate, cum sunt piețele, târgurile, dar și în stațiile de autobuz și de tren. Vor fi controale ample în tot județul, iar cei care nu respectă această măsură de protecție vor primi amenzi cuprinse între 500 și 2.500 de lei.


Obligatoriu cu mască de protecție în zona piețelor și a târgurilor din județul Olt, dar și în stațiile de autobuz și de tren, din 6 august. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a adoptat ieri o hotărâre în acest sens. Astfel, purtatul măştii de protecţie devine obligatoriu în aer liber și în Olt, în toate zonele aglomerate. Iată care sunt acestea:
1. Municipiul Slatina si comunele arondate:
- Piața Agroalimentara ”ZAHANA”
- Piața ”ECATERINA TEODOROIU”
- Piata ”FRAȚII BUZEȘTI”
- Piața BASARABI

2. Municipiul Caracal și comunele arondate:
- Zona Pieței Agroalimentare - Strada Antonius Caracalla

3. Orașul Balș și comunele arondate:
- Târgul săptămânal din orașul Balș
- Piața săptămânală din orașul Balș
- Târgul săptămânal Iancu Jianu

4. Orașul Corabia și comunele arondate:
- zona Pieței Agroalimentare din orașul Corabia
- zona Pieței Agroalimentare, pe raza comunei Vădăstrița

5. Orașul Potcoava și comunele arondate:
- Piața Agroalimentară Tufeni, cunoscută ca fostul târg


Nu sunt obligați să poarte mască de protecție doar copiii care nu au împlinit vârsta de 5 ani, precum și persoanele ce desfășoară activități fizice intense sau în condiții de muncă solicitante, la temperaturi ridicate și umiditate crescută. Slătinenii spun că măsura este una foarte bună și ar fi trebuit luată mai devreme.
Poliția și Jandarmeria vor începe controalele, începând de mâine, iar amenzile sunt uriașe. Cei care vor fi găsiți fără masca de protecție vor scoate din buzunar între 500 și 2.500 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020