Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Solicitări record la creșă, în plină pandemie
31.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 218

Număr record de solicitări pentru înscrierea copiilor la creșele din Slatina. În plină pandemie de Coronavirus au fost înregistrate 180 de cereri din partea părinților care vor să îi ducă pe cei mici la creșă, din această toamnă. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Slatina spun că, în funcție de evoluția situației pandemice și de măsurile stabilite de autorități pentru luna septembrie, se va stabili câte locuri vor fi disponibile.


Perioada de înscriere a copiilor la creșă s-a încheiat pe 24 iulie. Anul acesta, deși ne aflăm în plină pandemie de Coronavirus, au fost înregistrate cele mai multe cereri din ultimul timp. 180 de solicitări au venit din partea părinților, care vor să îi ducă pe cei mici la creșă, începând din luna septembrie. Sunt vacante 50 de locuri pentru cele patru creșe din Slatina, însă, în această perioadă, este deschisă o singură creșă. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Slatina spun că, în funcție de cum vor evolua lucrurile, privind restricțiile impuse în perioada pandemiei de Coronavirus, vor stabili câte locuri pot fi ocupate.

În prezent se lucrează la stabilirea punctajului pentru fiecare dosar depus. Apoi va fi afișată lista cu punctajele obținute de fiecare copil.

Vor fi respinși din start copiii care nu locuiesc în municipiul Slatina și cei care au vârsta de peste 3 ani. După depunerea contestațiilor, vor fi afișate listele finale. În prezent, la Slatina este deschisă doar creșa nr. 4, care funcționează pe strada Zmeurei.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020