Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai atenți la cumpărături
31.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 331

În aceste zile caniculare, slătinenii sunt mult mai atenți când cumpără legume și fructe de la piață. Și asta pentru că produsele perisabile pot fi extrem de periculoase, dacă nu sunt păstrate la temperaturi optime, iar riscul de îmbolnăvire este uriaș.


În plin sezon estival, Piața Zahana este plină cu bunătăți. Legume, fructe și brânzeturi se găsesc din plin, la prețuri pentru toate buzunarele. Însă, de câteva zile la nivelul județului s-a instalat canicula, iar alimentele pot fi adevărate pericole pentru sănătate, dacă nu sunt depozitate și păstrate corespunzător. Tocmai din acest motiv, slătinenii sunt mult mai atenți ce cumpără. Aspectul produselor este primul lucru la care sunt atenți consumatorii.

Pentru a nu risca să-și arunce marfa muncită cu atâta trudă, producătorii prezenți în Piața Zahana spun că fac aprovizionări zilnice.

În această perioadă, inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor vor fi în permanență cu ochii pe cei care vând alimente. Vor urmări în principal condițiile de manipulare, depozitare și desfacere, iar comercianții care nu respectă aceste reguli vor fi aspru sancționați. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020