Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ignoră regulile de protecție a angajaților
31.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 588

Inspectorii de muncă au fost din nou în teren pentru a verifica dacă patronii din județ respectă măsurile de protecție a angajaților împotriva îmbolnăvirii de COVID-19. Și de data aceasta au fost descoperite zeci de abateri, pentru care s-au aplicat mai multe amenzi. Reprezentanții ITM Olt atrag atenția că astfel de acțiuni de control vor continua și în perioada următoare.


Acțiunile fulger ale inspectorilor de muncă olteni au continuat și în această lună. Multe firme din județ au fost din nou verificate de angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, care au vrut să vadă dacă patronii respectă măsurile de protecție a angajaților împotriva virusului SARS COV-2. Au fost vizate piețele agroalimentare, magazinele, chioșcurile, dar și terasele și piscinele

Acțiunile de verificare și control s-au desfășurat atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, fiind realizate individual sau împreună cu angajați ai Poliției, Jandarmeriei, ai Direcției de Sănătate Publică sau ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt. Specialiștii au descoperit peste 30 de deficiențe, iar, în unele cazuri au aplicat chiar și amenzi.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare, cu scopul de a preveni și combate efectele pandemiei de coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020